ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Αντιπαροχές

Η αντιπαροχή είναι μία σύμβαση οικοδομήσεως, σύμφωνα με την οποία ο κατασκευαστής της οικοδομής δίνει ένα τμήμα της οικοδομής του αντιπαρεχόμενου οικοπέδου στον ιδιοκτήτη του, με αντάλλαγμα τη δυνατότητα κατασκευής και εκμετάλλευσης του υπολοίπου οικοπέδου από τον κατασκευαστή. Η αντιπαροχή οικοπέδου είναι η συνηθέστερη λύση για κάποιον που έχει ένα οικόπεδο, αλλά δεν έχει χρήματα για να οικοδομήσει.

Η αντιπαροχή οικοπέδων με διαμερίσματα είναι μέθοδος δόμησης που χρησιμοποιείται έντονα στον Ελλαδικό χώρο. Η αντιπαροχή είναι από τους πιο συνήθεις τρόπους αξιοποίησης ενός οικοπέδου, που συμφέρει τόσο τον κατασκευαστή όσο και τον οικοπεδούχο. Η επιχείρησή μας έχει την τεχνογνωσία  ώστε να παρέχει προσφορά για μια επιτυχημένη συναλλαγή με εχεμύθεια και σοβαρότητα.

Τα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξετε ένα κατασκευαστή προκειμένου να διαθέσετε το οικόπεδό σας προς αντιπαροχή δεν είναι μόνο το ποσοστό που θα δοθεί για αντιπαροχή. Κριτήρια προκειμένου να διαθέσετε οικόπεδο προς αντιπαροχή, πρέπει να είναι η φερεγγυότητα ,η αξιοπιστία του κατασκευαστή, η ποιότητα κατασκευής, η γενική συγγραφή υποχρεώσεων, τα δείγματα από αντιπαροχές που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν, το εργολαβικό συμβόλαιο που καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται προκειμένου να υλοποιηθεί η αντιπαροχή.

Αν είστε ιδιοκτήτης οικοπέδου, επιθυμείτε να μάθετε τι μπορεί να οικοδομηθεί στο οικόπεδό σας, τι θα κερδίζατε αν το αναλαμβάναμε εμείς ,ποια οφέλη θα είχατε από αυτή την συναλλαγή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία που αφορά στις αντιπαροχές.

Θέλετε να δώσετε το οικόπεδό σας αντιπαροχή, είστε αρκετοί συνιδιοκτήτες και δεν επιθυμούν ορισμένοι να το δώσουν αντιπαροχή; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τη λύση.

Στις αντιπαροχές παρέχουμε κατοικίες με:

  • Υψηλή ποιότητα κατασκευής
  • Συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα παράδοσης
  • Επώνυμα υλικά
  • Ποιοτικό έλεγχο
  • Σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό
  • Ιδανική αρχιτεκτονική μελέτη


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ

 Copyright © 2010 vardaxopoulos.gr